Skip to main content

Vi är auktoriserade av både Sveriges Takentreprenörer och våra leverantörer.

Med mer än 30 års erfarenhet är vi äkta tätskiktsproffs
Specialister inom tätskikt och taklösningar

Kompletta Tak
lösningar

Vår expertis täcker allt från isolering och nybeläggning till renovering och reparation av alla typer av tätskikt på tak, inklusive papp-, duk- och sedumtak. Vi är också skickliga inom taksäkerhet och erbjuder omfattande service.

Vi kan tak

VI KAN TAK

Din totalentreprenör för låglutande tak
Som specialister på tätskikt för låglutande tak tar vi helhetsansvaret för din taklösning. Vårt arbete säkerställer att ditt tak står emot alla väder, från iskyla till högsommarvärme.
Vi är experter på isolering, nybeläggning, renovering och reparation för både stora och små tak. Vi ansvarar för allt material och att processen sker korrekt för att ge dig en komplett taklösning som tål både iskyla och högsommarvärme.

Utbildade montörer

Våra montörer är noggrant utbildade och använder den senaste tekniken och metoder för att säkerställa högsta kvalitet på takarbeten. De är experter på att möta olika takutmaningar med precision och effektivitet.

Materialkännedom

Vi väljer noggrant ut material som är bäst lämpade för varje projekt. Våra materialval präglas av hållbarhet och står emot olika väderförhållanden vilket säkerställer långvarig kvalitet och tillförlitlighet för dina taklösningar.

Våra kunder

Våra tjänster riktar sig till en bred kundbas, inklusive byggentreprenörer, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Miljömedvetna taklösningar

Vi prioriterar hållbara och miljövänliga takmaterial. Vår strategi inkluderar effektiv isolering för energibesparing och tilläggsisolering vid renoveringar, samt lösningar för speciella takutmaningar som brandluckor och takfönster.

TAKTISKA TIPS FÖR ENERGIBESPARING


En effektiv takisolering kan bidra till betydande energibesparingar. Genom att behålla värmen inomhus och stänga ute kylan, minskar isoleringen behovet av extra uppvärmning, vilket kan leda till lägre elräkningar. Att kombinera tilläggsisolering med takrenovering eller ombyggnad kan vara en kostnadseffektiv lösning. Vi använder miljövänliga och högfungerande material för optimal isolering.

Anpassade lösningar för speciella takbehov

Varje tak har unika krav särskilt när det gäller komplexa element som brandluckor och takfönster. Vår erfarenhet täcker dessa specialbehov, och vi kan även granska befintliga tätskikt för att förhindra framtida läckage och skador.
Taktiska Tips

Tak för alla sorters väder

Vädret just nu
Lång livslängd

Papptak

Takpapp har förbättrats avsevärt under åren. Optimala resultat uppnås genom att kombinera underlagspapp och ytpapp. Vi erbjuder många varianter av ytpapp, varierande i struktur och färg, med hög livslängd och brandteknisk klassificering.

 • Lång livslängd
 • Godkänd av Sitac, Byggvarubedömningen och Basta
 • Brandtekniskt klassad enligt BRoof T2
 • Består av bitumentätskikt med stomme av kompositpolyester
Papptak
Flexibelt & Kostnadseffektivt

Duktak


Duktak passar utmärkt för stora ytor som lager och kontor. Vi använder högkvalitativa, hållbara material anpassade för vårt klimat, vilket erbjuder flexibilitet och brandsäkerhet till en kostnadseffektiv prisnivå.
 • Flexibelt och kan monteras på de flesta typer av tak
 • Kostnadseffektivt tack vare låga monteringskostnader och låg vikt
 • Brandsäkert
 • Lång livslängd
Duktak
Gröna tak

Sedumtak


Sedumtak erbjuder mer än bara miljövänliga fördelar: de kan förvandla platta tak till vackra och användbara utrymmen för samvaro och avkoppling. Tänk dig ett garagetak som blir en kombinerad uteplats och trädgård eller ett industritak som förvandlas till en takterrass. Vi skapar anpassade konstruktioner som skyddar taket och stödjer växtlighet, allt från buskar och träd till dammar. Dessa gröna oaser ger inte bara estetiska fördelar utan blir också uppskattade platser för avkoppling och samvaro. De fungerar även som biotop för lokalt viltliv och som en effektiv vattenmagasinering.
 • Vackert
 • Förgyll med grönt
 • Naturlig luftrenare
 • Magasinerar vatten
 • Biotop för insekter
Mindre underhåll

Listtäckning


Listtäckning ger ditt duk- eller papptak ett metalliknande utseende med flera fördelar, inklusive reducerade kostnader, lägre vikt och mindre underhåll.
FÖRDELARNA MED LISTTÄCKNING JÄMFÖRT MED METALLTAK:
 • Reducerade kostnader
 • Kortare monteringstid
 • Mindre krävande för strukturen
 • Lägre vikt
 • Mindre underhåll
Listtäckning
Säkereheten främst

Taksäkerhet

Vår breda erfarenhet inom taksäkerhet säkerställer att vi använder de bästa, godkända byggprodukterna som möter både europeiska och svenska säkerhetsstandarder.

 • CE-märkta byggprodukter uppfyller europeisk standard och är godkända för förankring av personlig fallskyddsutrustning.
 • P-märkta byggprodukter uppfyller svensk standard (SS) och är, förutom glidskydd för markstege, godkända för förankring av personlig fallskyddsutrustning.
Taksäkerhet
VAD ÄR ETT TÄTSKIKT?

Tätskikt används för att skydda olika byggnadsdelar som yttertak, våtrum, terrasser och parkeringsdäck från fukt och vatten. Dess roll är avgörande för att förhindra fuktskador på känsliga ytor och material. Även högkvalitativa tätskikt kräver professionell installation för att undvika problem. Vi på Wicote garanterar att våra erfarna montörer hanterar varje projekt noggrant från början till slut.
VAD ÄR ETT TÄTSKIKT?
Hittar du inte vad du söker?

Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!