Skip to main content

Vi är auktoriserade av både Sveriges Takentreprenörer och våra leverantörer.

Med mer än 30 års erfarenhet är vi äkta tätskiktsproffs

VAD ÄR TÄTSKIKT?


Tätskikt används för att skydda olika byggnadsdelar som yttertak, husgrunder, terrasser och parkeringsdäck från fukt och vatten. Dess roll är avgörande för att förhindra fuktskador på känsliga ytor och material. Även högkvalitativa tätskikt kräver professionell installation för att undvika problem.

Vi på Wicote garanterar att våra erfarna montörer hanterar varje projekt noggrant från början till slut.

Tätskikt

FUKT OCH VATTENSKYDD MED TÄTSKIKT


Tätskikt är vitala för material som inte tål fukt eller vatten. De är särskilt viktiga för tak, terrasser och p-däck, där skydd behövs både inifrån och utifrån. Tätskikt används även för att behålla vatten i pooler, dammar och under bensinstationer.

TYPER AV TÄTSKIKT


Vi erbjuder en mängd tätskiktslösningar, inklusive papp-, duk- och flytande tätskikt, samt tekniska dukar. Vi assisterar i valet av rätt tätskikt baserat på funktion, underlag och slitagetålighet för en hållbar lösning.

CERTIFIERADE


Som en auktoriserad och pålitlig leverantör garanterar vi expertkunskap och kvalitet. Vi är auktoriserade av både Sveriges Takentreprenörer och våra leverantörer. Detta bekräftar vår höga standard och engagemang för professionellt arbete. Våra montörer är ständigt uppdaterade med senaste kompetensutvecklingen och är certifierade för heta arbeten enligt Svenska Brandskyddsföreningens regler.

VÅRA
TJÄNSTER


Våra tätskiktstjänster inkluderar allt från storskaliga taktäckningsprojekt till mindre, privatägda byggnader som villor, garage samt balkonger och terrasser. Vi erbjuder även specialiserade lösningar för låglutande tak, akut service för läckande tak och speciallösningar för soptippar och bensinstationer. Vår erfarenhet sträcker sig över ett brett kundspektrum, inklusive fastighetsägare, byggbolag, kommuner och privatpersoner.

Hittar du inte vad du söker?

Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!