Skip to main content

Vi är auktoriserade av både Sveriges Takentreprenörer och våra leverantörer.

Med mer än 30 års erfarenhet är vi äkta tätskiktsproffs
Ska ni bygga nytt?

Nyläggning

Vi lägger tak på villor, garage mm. Vi använder tätskiktsmaterial av papp och duk. Vill du ha en finare struktur på ditt tak kan man lägga dessa material som listtäckning.
Nyläggning

Solid kompetens och bred erfarenhet

Vi har auktoriserade takläggare som lägger ditt nya tak


Våra takläggare har stor och bred erfarenhet av takläggning och svetsning av utsatta tak och membran – både vid nybyggnad och renovering.

Taket – Byggnadens estetiska femte fasad

Våra montörer specialiserar sig på att leverera taklösningar som kombinerar hållbarhet med estetiskt värde vilket förhöjer den totala visuella upplevelsen av byggnaden. Vi använder avancerade installationsmetoder anpassade efter det valda materialet. Vid PVC-takläggning tillämpar vi miljövänlig varmluftssvetsning som minskar brandrisken och möjliggör året runt-installation. För bitumenbaserade tak, en traditionell metod, använder vi godkända gasolbrännare, vilket ger stabilitet och långvarighet.

Högkvalitativa PVC-taksystem

Wicote är en totalleverantör av PVC-taksystem, känd för sina högkvalitativa lösningar utvecklade och tillverkade i Europa. Våra takdukar, godkända av byggtekniska institut, är självslocknande med låg brandbelastning och svetsas med varmluft för att minska brandrisken. Vi tillhandahåller specialiserade takläggningstjänster året runt, lämpliga för en rad byggnadstyper, inklusive industribyggnader och privatbostäder. PVC-takduken är nu vanlig även på lutande och krökta tak, bidragande till byggnadens estetik som dess "femte fasad".

Fördelar:
  • Lång livslängd
  • Låg vikt
  • Godkänd av Sitac, Byggvarubedömningen och Basta
  • Brandtekniskt klassad enligt BRoof T2
  • Består av bitumentätskikt med stomme av kompositpolyester
Lätt vikt

Låg påfrestning på byggnadens konstruktion

En fördel med att välja papptak till sitt hus är att takpappen är lätt till vikten och därför inte innebär en hög påfrestning på byggnadens konstruktion.
Hittar du inte vad du söker?

Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!