Skip to main content

Vi är auktoriserade av både Sveriges Takentreprenörer och våra leverantörer.

Med mer än 30 års erfarenhet är vi äkta tätskiktsproffs
Vi kan pool

Inom- & utomhus
Pooler

Vi har tätskiktslösningar för såväl inomhus- som utomhuspooler. För den stora badanläggningen såväl som för din alldeles egna pool. Det är bara fantasin som sätter gränser.
Vi kan Pool

Vi kan pool

Expertlösningar för Pooltätskikt


Vi specialiserar oss på skräddarsydda tätskiktslösningar för både inomhus- och utomhuspooler. Vårt fokus är på att erbjuda hållbara och estetiskt tilltalande pooler, oavsett om det är för offentliga badanläggningar eller privata pooler.

Fördelar med innovativ poolduk

Vår poolduk minskar underhållsbehovet och förlänger poolens livslängd jämfört med traditionella kakellösningar. Vi använder material som effektivt motstår frostsprängning och kalkutfällning.

Precision och anpassning i varje projekt

Varje poolduk svetsas på plats för att säkerställa en perfekt passform. Vår teknik passar alla poolformer och storlekar vilket garanterar ett utmärkt slutresultat.

Hållbarhet och skydd med högkvalitativ poolduk

Vårt materialval inkluderar UV-resistenta och slitstarka dukar som tål tuffa väderförhållanden. Dessa dukar är även behandlade för att motverka algtillväxt och smutsansamling, vilket håller din pool ren och inbjudande.

Kvalitetssäkring med certifierade montörer

Vårt team av certifierade montörer säkerställer högsta kvalitet från början till slut. Vår expertis i vattenavskiljning och vår förmåga att möta specifika krav och önskemål garanterar att du får en pool som överträffar dina förväntningar.

Fördelar:
  • Hög hållbarhet
  • Motståndskraft mot klimatpåverkan
  • Skydd mot frostsprängning
  • Förebygger kalkutfällning
  • Skräddarsys för att passa alla poolformer och storlekar
  • Estetisk flexibilitet
  • Effektiv vattenavskiljning

BILLDAL

Precision och anpassning i varje projekt

Varje poolduk svetsas på plats för att säkerställa en perfekt passform. Vår teknik passar alla poolformer och storlekar vilket garanterar ett utmärkt slutresultat.

Bassängdukar / Liners

Vi har linern som passar just ditt ändamål.

Bassängduk/Liners
Hittar du inte vad du söker?

Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!