Skip to main content

Vi är auktoriserade av både Sveriges Takentreprenörer och våra leverantörer.

Med mer än 30 års erfarenhet är vi äkta tätskiktsproffs
Ta hand om ditt tak

Taköversyn

Taköversyn av befintliga tak i behov av renovering. Vill du ha reda på skicket på ditt tak inför en renovering eller försäljning. Våra erfarna montörer ser över ditt tak och lämnar en plan för åtgärd.
Taköversyn

Ta hand om ditt tak

Taköversyn


Tätskiktet är en fundamental del av fastighetens "femte fasad" – taket. Detta område är avgörande för att skydda byggnaden mot väder och vind, inklusive regn, snö och andra former av väder. Att se till att denna del av byggnaden är väl underhållen är inte bara viktigt för fastighetens skydd, utan också för dess långsiktiga hållbarhet. Regelbunden taköversyn och underhåll av tätskiktet är därför nödvändigt för att bevara fastigheten i ett bra skick.


Förebyggande taköversyn av experter

Våra erfarna tak/tätskiktsmontörer erbjuder förebyggande taköversyn för att identifiera och åtgärda brister. Regelbunden taköversyn säkerställer takets skick och förlänger dess livslängd.

Anpassade taköversyner för varje behov

Status- och slutinspektioner: Trygghet och kvalitet

En taköversyn ger en detaljerad översikt över ditt tak och rekommendationer för förbättringar, viktigt inför exempelvis solcellsinstallationer.

Kontakta Wicote för taköversyn som säkerställer ditt taks hälsa och hållbarhet.

Fördelar:
  • Förlängd livslängd
  • Förebygger framtida problem
  • Certifierade av våra leverantörer
  • Auktoriserade av Sveriges Takentreprenörer
  • Medlemmar i Byggföretagen
Förlängd livslängd

Förebygg framtida problem

Det finns olika typer av taköversyner ni kan göra beroende på takets situation. Vi på Wicote kan hjälpa er att utföra dessa taköversyner på ett tryggt och professionellt sätt.
Hittar du inte vad du söker?

Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!