Skip to main content

Vi är auktoriserade av både Sveriges Takentreprenörer och våra leverantörer.

Med mer än 30 års erfarenhet är vi äkta tätskiktsproffs
Måleritjänster för Plåttak

Målning plåttak

Vi är din pålitliga partner för att förvandla ditt plåttak till en estetiskt tilltalande och hållbar yta. Vi specialiserar oss på professionell plåttaksmålning för att förbättra både utseendet och livslängden på ditt tak.

Målning plåttak

Professionell plåttaksmålning

Måleritjänster för Plåttak


Vi är din pålitliga partner för att förvandla ditt plåttak till en estetiskt tilltalande och hållbar yta. Vi specialiserar oss på professionell plåttaksmålning för att förbättra både utseendet och livslängden på ditt tak.

Varför Måla Ditt Plåttak?

Att måla ditt plåttak är inte bara ett sätt att förnya dess utseende, det är också ett strategiskt steg för att förlänga dess livslängd och skydda det från yttre påverkan. Här är några fördelar med att välja våra måleritjänster för plåttak:

 1. Skydd mot Korrosion: Målning av plåttaket bildar en skyddande barriär mot rost och korrosion, vilket är vanligt förekommande i områden med hög luftfuktighet eller extremt väder.
 2. Förbättrat Utseende: Genom att måla ditt plåttak kan du förnya dess utseende och ge hela fastigheten ett fräscht intryck. Vi erbjuder ett brett utbud av färger för att passa din stil och arkitektur.
 3. Förbättrad Energieffektivitet: Vissa färger och beläggningar kan bidra till att reflektera solens strålar, vilket hjälper till att hålla fastigheten svalare under varma dagar och minska behovet av kylning.
 4. Lägre Underhållskostnader: Genom att regelbundet måla ditt plåttak kan du minska risken för skador och därmed minska behovet av kostsamma reparationer på sikt.

Att tänka på inför Plåttaksmålning

Även om det finns många fördelar med att måla ditt plåttak, finns det också några överväganden att ta hänsyn till:

 1. Kostnad: Målning av plåttaket kan vara en initial investering, men det kan vara en kostnadseffektiv åtgärd på lång sikt med tanke på minskade underhållskostnader och ökad livslängd för taket.
 2. Förberedelsekrav: För att uppnå bästa resultat krävs noggrann förberedelse av ytan innan målning. Detta kan innebära rengöring, avlägsnande av rost och applicering av primer.
 3. Kräver Professionell Expertis: För att säkerställa att målningen utförs korrekt och att resultatet blir hållbart över tid är det bäst att anlita professionella målare med erfarenhet av plåttak.

Varför Välja Oss?

Med vår erfarenhet och expertis inom plåttaksmålning kan du lita på att vi kommer att leverera enastående resultat som överträffar dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser och arbetar nära våra kunder för att säkerställa deras fulla tillfredsställelse.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert eller för att diskutera dina plåttaksbehov. Låt oss hjälpa dig att förvandla ditt tak till ett konstverk av både skönhet och hållbarhet.

Fördelar:
 • Skydd mot Korrosion

 • Förbättrat Utseende
 • Förbättrad Energieffektivitet
 • Lägre Underhållskostnader
Varför Välja Oss?

Erfarenhet och expertis inom plåttaksmålning

Med vår erfarenhet och expertis inom plåttaksmålning kan du lita på att vi kommer att leverera enastående resultat som överträffar dina förväntningar.