Skip to main content

Vi är auktoriserade av både Sveriges Takentreprenörer och våra leverantörer.

Med mer än 30 års erfarenhet är vi äkta tätskiktsproffs
Tätskikt för speciella tillfällen

Special
områden

Vi levererar specialanpassade tätskiktslösningar för utmanande miljöer som soptippar, bensinstationer och septiktankar. Vårt arbete säkerställer pålitligt skydd även mot radon.
Specialområden

Tätskikt för speciella tillfällen

Specialanpassade tätskiktslösningar för specialområden
Vi levererar specialanpassade tätskiktslösningar för en mängd specialområden. Vår expertis sträcker sig till utmanande miljöer som terrasser, parkeringsdäck (P-däck), och platser som kräver speciellt miljöanpassade tätskikt.
Vi hanterar även projekt som kräver noggrann besiktning, inklusive soptippar, bensinstationer och septiktankar. Vårt arbete innebär att vi alltid säkerställer ett pålitligt skydd, även i miljöer med risk för radonexponering.

Utbildade montörer

Våra montörer är noggrant utbildade och använder den senaste tekniken och metoder för att säkerställa högsta kvalitet på takarbeten. De är experter på att möta olika takutmaningar med precision och effektivitet.

Materialkännedom

Vi väljer noggrant ut material som är bäst lämpade för varje projekt. Våra materialval präglas av hållbarhet och står emot olika väderförhållanden vilket säkerställer långvarig kvalitet och tillförlitlighet för dina taklösningar.

Våra kunder

Våra tjänster riktar sig till en bred kundbas, inklusive byggentreprenörer, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Miljömedvetna taklösningar

Vi prioriterar hållbara och miljövänliga takmaterial. Vår strategi inkluderar effektiv isolering för energibesparing och tilläggsisolering vid renoveringar, samt specialanpassade lösningar för speciella takutmaningar som brandluckor och takfönster.

Fästen för solceller

Vi är även experter på att montera fästen för solceller och se till att dessa tätats korrekt mot underlaget.

Tätskiktsråd för utmanande miljöer


För att möta de speciella kraven i utmanande miljöer som soptippar, bensinstationer och septiktankar krävs specialanpassade tätskiktslösningar. Våra montörer använder avancerade tekniker och högkvalitativa material för att säkerställa ett pålitligt skydd. Dessa lösningar erbjuder inte bara skydd mot yttre element som väder och slitage, utan även mot radonexponering.

Hållbara och miljöanpassade lösningar

Genom att noggrant välja rätt material och metoder kan vi erbjuda hållbara och miljöanpassade lösningar som uppfyller dina specifika behov, samtidigt som vi bibehåller kvalitet och tillförlitlighet över tid.
Taktiska Tips

Specialanpassade tätskiktslösningar för utmanande miljöer

SNABB INSTALLATION & SÄNKTA KOSTNADER

Terrass

Om du planerar att bygga en terrass, balkong, eller omvandla ett platt tak till en gemensam takterrass, hjälper vi på Wicote gärna till. Vår expertis omfattar installation av vattenavskiljande membran som säkerställer optimal täthet och hållbarhet. Vi använder material som syntetiska dukar, asfaltsmembran och Resitrix, för att möta de specifika behoven i ditt projekt. Vårt mål är att skapa funktionella och hållbara utomhusytor som uppfyller både praktiska och estetiska krav.

 • Snabb installation
 • Resistent mot oväder
 • Resistent mot UV-strålar
 • Resistent mot alkalier
 • Sänkta kostnader
 • Stort utbud av färger och finish
Terrass
BRED OCH GEDIGEN KUNSKAP

P-däck


Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för hållfasta och slitstarka tätskiktsbehov, särskilt för parkeringsdäck och betongkonstruktioner. Vår expertis i vattenavskiljning säkerställer effektiv tätning med material anpassade för både mekanisk och kemisk nötning. För parkeringsdäck lägger vi tätskikt före asfaltsbeläggning och för betongkonstruktioner som kräver vattentäta membran erbjuder vi specialanpassade tätningar och specialarbeten.
 • Hög hållfasthet
 • Stor motståndskraft mot både mekanisk och kemisk nötning
 • Bred och gedigen kunskap om vattenavskiljning
 • Skräddarsydda lösningar
P-däck
Dammar, diken, tankar & grunder

Tätskikt för miljö


Vi fokuserar på att erbjuda omfattande skyddslösningar, inte bara mot fukt och vatten, utan även för att skydda omgivningen från potentiellt miljöfarliga ämnen. Detta inkluderar effektiva tätskikt för användning på platser som soptippar, bensinstationer och septiktankar med speciell uppmärksamhet på radonseparering.
 • Lång livslängd
 • Låg vikt
 • Godkänd av Sitac, Byggvarubedömningen och Basta
 • Brandtekniskt klassad enligt BRoof T2
 • Består av bitumentätskikt med stomme av kompositpolyester
Tätskikt för miljö
VAD ÄR ETT TÄTSKIKT?

Tätskikt, ett essentiellt byggmaterial, används för att skydda olika byggnadsdelar som yttertak, våtrum, terrasser och parkeringsdäck från fukt och vatten. Dess roll är avgörande för att förhindra fuktskador på känsliga ytor och material. Även högkvalitativa tätskikt kräver professionell installation för att undvika problem. Vi på Wicote säkerställer att våra erfarna montörer hanterar varje projekt noggrant från början till slut.
VAD ÄR ETT TÄTSKIKT?
Hittar du inte vad du söker?

Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!