Skip to main content

Vi är auktoriserade av både Sveriges Takentreprenörer och våra leverantörer.

Med mer än 30 års erfarenhet är vi äkta tätskiktsproffs
Tätning för kaminer och genomföringar på tak

Kaminer / Intäckningar

Har du satt in en kamin med skorsten genom taket, eller har du andra genomföringar på taket som behöver tätas? Vi löser tätning av alla genomföringar på ditt tak.
Kaminer / Intäckningar

Vi hjälper dig så det blir rätt från början

Genomföringar, kaminer och intäckningar


För alla typer av genomföringar på tak, inklusive kaminer och ventilationsuttag, erbjuder vi tätning gjord av experter. Att säkerställa korrekt tätning vid sådana punkter är avgörande för att undvika läckage och framtida skador. Vi rekommenderar att tätningen av dessa detaljer ingår redan i takets konstruktionsfas för att säkerställa kompatibilitet med hela tätskiktssystemet. Om du planerar att installera en kamin eller göra andra efterträda genomföringar kan vi hjälpa till att säkerställa att allt blir korrekt utfört från start.

UTMANINGAR MED TAKDETALJER PÅ PLATTA TAK

Takdetaljer som uppvik, fotplåt, rörgenomföringar, solpanelsfästen och andra element kan vara utmanande att installera korrekt, särskilt när de inte är välkonstruerade eller när inkompatibla material används. För brännbara underlag eller närliggande konstruktionsdelar är det viktigt att använda flamfria installationsmetoder. Korrekt hantering av dessa detaljer är avgörande för takets funktion och säkerhet.

KOMPATIBILITET FÖR OLIKA MATERIAL

När du väljer tätskikt för ditt tak, är det avgörande att förstå och välja rätt material för att säkerställa kompatibilitet. Användning av olika material kräver kunskap om hur de samverkar, speciellt när det gäller att täta genomföringar och detaljer på platta tak.

Bygg ett hållbart platt tak

För att uppnå ett platt tak med lång livslängd bör takdetaljer inkluderas redan i konstruktionsfasen. Genom att välja kvalitetslösningar och genomföra regelbundna inspektioner, kan du förhindra framtida problem och säkerställa ett vattentätt och hållbart tak.

För en komplett lösning erbjuder vi ett brett utbud av produkter för alla takbehov, från tätskikt till isolering.

Fördelar:
  • Korrekt utfört
  • Bibehållet tätskikt
  • Erfarenhet & Kunskap för rätt åtgärd
För bästa resultat

Hos oss får du en kunnig och pålitlig leverantör

Vårt team av professionella montörer behärskar alla metoder och vet vilket material som fungerar bäst i varje situation.
Hittar du inte vad du söker?

Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!