Skip to main content

Vi är auktoriserade av både Sveriges Takentreprenörer och våra leverantörer.

Med mer än 30 års erfarenhet är vi äkta tätskiktsproffs
Behöver du renovera ditt befintliga tak?

Renovering

Vill du lägga om ditt befintliga tak helt så löser vi det. Vill du bara laga eller lägga om mindre ytor är det inga problem. Med vår långa erfarenhet är inget för krångligt att lösa.
Renovering

ANPASSAD TAKRENOVERING

Från små reparationer till totalomläggningar


Oavsett om du vill totalrenovera ditt befintliga tak eller endast reparera mindre ytor, är vi på Wicote redo att hjälpa till. Vår långa erfarenhet innebär att vi effektivt kan hantera alla typer av takprojekt, stora som små.

Vikten av takrenovering för fastighetsunderhåll

Takrenovering är en avgörande process för att upprätthålla och skydda fastighetens skick. Regelbundet underhåll är nödvändigt för att skydda taket mot slitage från väder och vind. Om underhållsbehovet förbises, kan omfattande renoveringar bli nödvändiga för att undvika ytterligare skador och kostnader.

Identifiera behovet av takrenovering

Det kan vara utmanande att bestämma när det är dags för takrenovering. Vårt team på Wicote är experter på att identifiera och rådgöra om lämpliga åtgärder för takrenovering, för att förebygga framtida skador och säkerställa takets långsiktiga skyddsfunktion.


Steg-för-steg guide för takrenovering

Renovera taket är en viktig process för alla typer av fastigheter.
Här är hur det går till:

  1. Identifiera renoveringsbehovet Takrenoveringsbehovet är inte alltid uppenbart. Regelbundna inspektioner rekommenderas för att identifiera dolda problem som mögel eller fuktskador.
  2. Välj rätt entreprenör Välj en erfaren takläggare för att diskutera material och utförande. Detta följs av en detaljerad planering och budgetdiskussion.
  3. Planering och genomförande Efter överenskommelse påbörjas arbetet med fokus på minimal störning.

Slutbesiktning och feedback Efter arbetets slutförande görs en slutbesiktning för att säkerställa kvaliteten och för att ge fastighetsägaren möjlighet att ge feedback på arbetsprocessen.

Fördelar:
  • Minimering av följdskador pga skadat tätskikt
  • Billigare än nyläggning
  • Tar kortare tid än nyläggning
Takrenovering

När är det dags att renovera taket?

Ibland är det inte helt uppenbart när det är dags för takrenovering och det är inte alltid enkelt att veta hur man ska gå tillväga. Vänta inte för länge så det uppstår skador i onödan.

Hittar du inte vad du söker?

Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!