Skip to main content

Vi är auktoriserade av både Sveriges Takentreprenörer och våra leverantörer.

Med mer än 30 års erfarenhet är vi äkta tätskiktsproffs

Om oss

Wicote Entreprenad AB


Med mer än 30 års erfarenhet är vi riktiga tätskiktsproffs och experter på taktäckning av låglutande tak samt montering av tätskikt för terrasser, parkeringsdäck och pooler. Ett tak måste vara hållbart i alla väder, därför är kvaliteten och livslängden på materialet avgörande. Vi prioriterar hög kundnöjdhet och effektiv projektledning. Vårt arbete spänner över ett brett spektrum, med såväl privata som företagskunder, inklusive fastighetsägare och byggentreprenörer, som ofta anlitar oss för varierade projekt.

Wicote Entreprenad AB är en del av Teqt Group, vilket förstärker vår position i branschen och möjliggör samarbeten med andra Teqt-bolag. Vårt företag, med cirka 70 anställda, är en nytänkande organisation som värdesätter korta beslutsvägar och skräddarsydda lösningar för våra kunder.

Varje uppdrag leds av ansvariga montörer som säkerställer att planer för kvalitet, arbetsmiljö och miljö följs noggrant. Vi lägger stor vikt vid rätt kompetens och materialval och ser allvarligt på kvalitetssäkring genom hela uppdraget.

Som en kunnig och pålitlig leverantör är Wicote auktoriserade av Sveriges Takentreprenörer och är medlem i Byggföretagen. Vårt team av professionella montörer är välutbildade i alla metoder och väljer det bästa materialet för varje unikt projekt.

Om oss

Teqt Group


Wicote Entreprenad AB är sedan 2021 en del av Teqt Group.
Genom samarbeten med våra partners i gruppen har vi en möjlighet att dela med och lära oss av varandras erfarenheter från olika delar av landet, vilket gör att vi tillsammans besitter ännu mer kunskap än tidigare!

Video presentation

Leverantörer


På Wicote arbetar vi bara med toppskiktet av material, från de bästa leverantörerna.

Vi anser att kvalitet betalar sig i längden!

Sundolitt
FoamGlas
Rockwool
Renolit
Soprema
Icopal
Finnfoam
Paroc
SFS
Leverantörer

Medlem i


Vi är medlemmar i och auktoriserade av följande organisationer.
Medlemmar

Partners


Vi har en lång tradition av att på olika sätt stödja ideella organisationer & föreningar.

Ett av våra huvudsyften med sponsring är att främja en sund och aktiv fritid för barn och ungdomar.

Partners

Vi stödjer


Vi är medlemmar och stödjer följande organisationer.
Vi stödjer

För en Hållbar Framtid


På Wicote strävar vi aktivt efter att noggrant välja och samarbeta med de mest hållbara takmaterialen för våra projekt. Vårt fokus ligger på att använda material som framställs genom en miljövänlig process och är tillverkade av miljövänliga resurser.

De takmaterial vi använder är noggrant utvalda från Europas främsta leverantörer av tak- och tätskiktsmaterial. Dessa tätskiktsmaterial har genomgått strikta kvalitetskontroller enligt ISO 9001 och är dessutom miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Våra produkter följer inte bara Boverkets byggregler utan underkastas också regelbundna kontroller på Statens Provningsanstalt för att säkerställa högsta möjliga kvalitet och upprätthålla vår överlägsna servicenivå.

Wicote har medvetet valt att arbeta endast med produkter som utvecklas med minskad råvaruförbrukning och lägre energiförbrukning vid varje skede av produktion, distribution och applikation. Denna strategi är en del av vårt engagemang för en mer hållbar och miljövänlig byggbransch.

Miljö