Skip to main content

Vi är auktoriserade av både Sveriges Takentreprenörer och våra leverantörer.

Med mer än 30 års erfarenhet är vi äkta tätskiktsproffs
Regelbunden skötsel & översyn

Service
avtal

När tog du och kikade över ditt tak senast? Hos oss kan du få hjälp med all typ av takservice året om. Ett regelbundet underhållningsarbete av ditt tak kan hjälpa till att hålla taket i trim i många år framför. Genom vår takservice kan du på så vis få en tydlig bild av hur ditt tak mår och förebygga vattenläckor, fuktskador samt upptäcka andra småskador i ett tidigt skede
Serviceavtal

lång livslängd & låg vikt

Teckna serviceavtal för takunderhåll


Teckna ett serviceavtal med oss för regelbunden och professionell takvård. Vi arbetar nära med fastighetsägare och bostadsrättsföreningar för att skapa speciallösningar som garanterar att ditt tak alltid är i toppskick. Vårt team är engagerat i att erbjuda trygghet och högkvalitativ service, säkerställandes att ditt tak får den omsorg det förtjänar.


Proaktiv takvård med ett skräddarsytt serviceavtal

Ett serviceavtal med oss fokuserar på att förebygga och snabbt åtgärda potentiella skador på din fastighet, inklusive vattenskador och skador på fasader och fönster. Genom regelbundna kontroller kan vi förlänga livslängden på både taket och fastigheten. Dessutom säkerställer vi att taket är säkert för alla som arbetar där, från snöskottare till sotare, vilket ger fastighetsägare trygghet för säkerheten både på och under taket.

Serviceavtal för fastighetsägare

Vi skräddarsyr serviceavtal för att passa specifika behov för olika fastighetsägare. Vårt mål är att hålla din fastighet i toppskick, vilket ger dig som ägare trygghet. Våra tjänster inkluderar inte bara takunderhåll och snöröjning, utan också en kombination av dessa. Innan avtalsteckning erbjuder vi en kostnadsfri takkontroll för att bedöma takets skick och specificera vad just ditt tak behöver.

Underhållsansvar för bostadsrättsföreningar på tak och fasad

Bostadsrättsföreningars styrelser har enligt lag ansvar för underhåll av tak och fasad. Effektivt underhåll innebär att hålla dessa delar i gott skick, vilket kan omfatta rengöring och regelbunden skötsel som att rensa bort löv och mossa. Dessutom är det viktigt att skotta snö med rätt utrustning. Underhållsansvaret inkluderar också att reparera eventuella skador som uppstår.

Våra serviceavtal för takunderhåll omfattar:

 1. Regelbunden översyn och skötsel:
  Genomförandet av kontroller en till två gånger årligen, inklusive rengöring och borttagning av löv och skräp.
 2. Taksäkerhet och funktionalitetskontroll:
  Kontroll av takets struktur, hängrännor, stuprör samt taksäkerhetsutrustning för att garantera optimal funktion och upptäcka behov av reparationer.

 3. Proaktivt underhåll och akuta åtgärder:
  Identifiering av potentiella problem och utförande av nödvändiga reparationer, både planerade och akuta.

Gratis takinspektion som grund för serviceavtal

Innan ni tecknar ett serviceavtal erbjuder vi en kostnadsfri första inspektion av ert tak. Under denna initiala kontroll granskar vi takets skick och taksäkerhet och sammanställer en detaljerad rapport med bilder och rekommendationer för eventuella åtgärder. Rapporten tjänar som grund för ett skräddarsytt offertförslag, anpassat efter just era behov för takunderhåll och/eller snöskottning. Efter inspektionen får ni möjlighet att besluta om ni vill teckna avtal baserat på våra fynd och förslag.

Fördelar:
 • Serviceåtgärd inom 3 dagar
 • Omsorg efter behov
 • Renoveringar görs i rätt tid
 • Minimerar skador till följd av uteblivet underhåll

Regelbunden kontroll

Vi håller koll på ditt tak!

Ge ditt tak omsorg och service med hjälp av regelbundna översyner. Det gör att renoveringar görs i rätt tid till minimerade kostnader jämfört med bristande underhåll och i värsta fall, läckage.

Hittar du inte vad du söker?

Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!