Wicote Entreprenad AB

Wicote är marknadsledande inom taktäckning och montering av tätskikt för terrasser, p-däck och pool i Västsverige. Vi lägger mer än 300 000 kvadratmeter tätskikt per år fördelat på duktak, papptak och membranisoleringar.   


Våra största kunder är kommersiella fastighetsägare och byggentreprenörer. Här handlar det ofta om takläggning på industribyggnader, tätskikt i parkeringshus och renoveringar av terrasser. En annan viktig kundgrupp är våra privatkunder. I detta segment arbetar vi i allmänhet med tätskikt för garagetak, radhustak, villatak, terrasser och pooler. 

Vi är auktoriserade av Tak- och tätskiktsentreprenörernas branschorganisation i Sverige, TiB. Auktorisationen garanterar ett seriöst företagande, att vi arbetar aktivt med kompetensutveckling och kvalitet samt att vi lever upp till ställda myndighetskrav. 

Med mer än 30 års erfarenhet har vi en gedigen know-how med åtskilliga nöjda kunder som resultat. Tack vare våra starka samarbetspartners har vi alltid rätt kapacitet för stora och omfattande projekt med höga krav på effektivitet och ekonomi.
 
Wicote Entreprenad AB ägs och drivs av Carl-Gunnar Wiktorsson och Håkan Zachrisson. Vi är ett modernt och flexibelt företag med korta beslutsvägar. Våra 45 anställda tillgodoser kundernas behov med bred kompetens och flera olika professioner.  Uppdragen drivs i projektgrupper med ansvariga montörer som kontrollerar och säkrar att planerna för kvalitet, arbetsmiljö och miljö följs till punkt och pricka. 

Wicote – skillnaden mellan vått och torrt.Se Våra referenser

Bild länkar vidare till referensbilder för papptak
Bild länkar vidare till referenser för terrasser
Bild länkar vidare till referensbilder för P-däck
Bild länkar vidare till referensbilder för pool